RASADNIK BUGARSKI - O nama

 

Rasadnik Bugarski razvio se kao dugoročni porodični biznis, sa idejom da se tržištu ponudi začinsko bilje vrhunskog kvaliteta. Proizvodnjom sadnog materijala povrća i salata bavimo se od prve polovine prošlog veka.

Bili smo među prvima u gajenju biljaka u zaštićenom prostoru. Sarađujući sa poznatim domaćim i svetskim kompanijama uvodili smo najnovije sorte u proizvodnju. Znaju nas kao proizvođače rasada najboljih sorti povrća. Već 25 godina bavimo se proizvodnjom začinskog bilja i salata. Sve što je najnovije u Evropi možete naći i kod nas. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima i institutima proizvodimo zdravu hranu vodeći računa o kvalitetu i zaštiti životne sredine. Naše proizvode plasiramo sveže, isporukom u vrlo kratkom roku ( od berbe do vas biljke su za nekoliko sati ).

Snabdevamo najbolje hotele i restorane. Uverite se u kvalitet naših proizvoda. Kompletan asortiman proizvodimo iz matičnog semena u našim plastenicima, garantujemo kontinuirani standard ponude, plasmana i obezbeđujemo transport do kupca. Naš proizvodni program obuhvata sve vrste začinskog bilja i salata i svake sezone se obogaćuje i proširuje novim vrstama, prateći potrebe tržišta.

Tradicija duga preko 80 godina garancija je Vašeg i našeg uspeha. Višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje da sve što je potrebno možete naći kod nas i da sve Vaše zahteve možemo ispuniti brzo, kvalitetno, povoljno i profesionalno.

 

 

 

 

 

rasadnikbugarskirasadnikbugarski

rasadnikbugarskirasadnikbugarski

 

 

DRUGI O NAMA

RASADNIK BUGARSKI U MEDIJIMA

 

EMISIJA ZELENI PRSTEN - OBRENOVAC

Snimano u rasadniku Bugarski, u Obrenovcu, Krtinska. Predstavljanje rasadnika i proizvodnje svežeg začinskog bilja i salata.

 

 

 

 

GOSTOVANJE NA TV KOPERNIKUS - EMISIJA JUTRO ONLINE

Milovan Bugarski, kao jedan od osnivača Agroklastera u Obrenovcu, govori o rasadniku, začinskom bilju.

 

 

 

GOSTOVANJE NA TV AVALA

Milovan Bugarski

 

 

 

ČASOPIS DOBRO JUTRO, JUL 2011, BROJ 471

Prilog 1 , Prilog 2

 

 

ČASOPIS EKONOMETAR, OKTOBAR 2009, BROJ 58

Prilog

 

ČASOPIS BILJE I ZDRAVLJE, JUL 2004, BROJ 6

Prilog 1 , Prilog 2